Opdrachtgevers

Ik heb werk gemaakt voor

Aanbevelingen

Marian Lemsom

Hoofd Beleid PR & Communicatie, KNS

Wij werken zeer regelmatig met Feike voor fotografie voor verschillende doeleinden. Naast portretfotografie van ons team en bestuur is Feike ook altijd aanwezig bij onze leden- en relatie-evenementen. In onze ogen is Feike een enorm professionele fotograaf die niet alleen goed is in het vastleggen van sfeer maar ook de emotie van personen zoals bij prijsuitreikingen. Feike heeft de kunst in zich om heel onopvallend te werken waardoor zijn aanwezigheid absoluut niet storend is. Bij fotografie van bijvoorbeeld slagerijen, heeft hij oog voor detail en brengt hij de juiste elementen op een aansprekende manier in beeld. Daarnaast is Feike enorm flexibel en zorgt dat wij altijd op het juiste moment beschikking hebben op het gewenste materiaal. Een prima samenwerking die we de graag lang in stand houden!

Valerie Bakker

Manager Operations, Domica Nederland

Feike heeft de Vivenda huisstijl recentelijk voor ons ‘geprofessionaliseerd’ en ons geadviseerd hoe we onze bedrijfsuitingen beter kunnen laten aanspreken bij onze doelgroep. Hij heeft mooie, sprekende foto’s voor ons gemaakt onze huisstijl uitgebreid met flyers, headers en advertenties. Korte lijntjes en snelle acties, zo hebben wij de samenwerking met Feike ervaren!

Jan Willem Koudstaal

Reiziger & petrol head. Oprichter van CarChallenge

Ik heb Feike leren kennen als een uiterst kritische forograaf. Vooral kritisch op zichzelf. Waar anderen enthousiast op zijn foto’s reageren vindt Feike het nog geen begin van een goede foto. Kortom Feike wil altijd beter. Tijdens mijn reizen is Feike vaak mee geweest. Niet alleen aangenaam gezelschap (ook belangrijk) maar zeer professioneel. Altijd op tijd de juiste foto’s maken en voor publicatie aanleveren is een kwaliteit die niet iedere fotograaf is gegeven. Vooral het vastleggen van de essentie van een bepaalde dag cq een bepaalde etappe is zijn kracht waarbij zijn landschapsfoto’s kwalitatief boven alles uitstijgen. En niet te vergeten, Feike kan als geen ander uit een rijdende auto fotograferen!

Neem contact op

Heb je een goed idee of vragen?
Zeg hallo, misschien kunnen we samen werken!

Adres:
Amersfoort, Nederland

Tel:
+31 (0)6 252 287 53