Tijdens een privé workshop fotografie hoef je nergens op te wachten en je krijgt de volledige aandacht.

Je hebt een prachtige camera maar geen idee waar al die knopjes voor zijn?

Beginnende of gevorderde fotograaf, samen gaan we op pad om te kijken hoe ik je fotografie-skills kan verbeteren. Stel al je vragen en ik probeer je alles duidelijk uit te leggen en voor te doen. Voordeel van deze fotografie workshop is dat hij helemaal aan jouw eisen en niveau is aangepast.

De volgende stap is het leren van perfecte compositie en diepte in je beelden te krijgen.

De mooiste gebouwen rusten op een stevige fundering. Ook fotografie staat met een solide opbouw. Compositie van vlakken zorgt voor diepte en geven foto’s kracht. Door anders te kijken creëren we unieke beelden die staan als een huis. Laat je inspireren. Wat wil jij laten zien?

x

Al meer dan 250 fotografen gingen u voor.

Elk type camera is welkom!

Ik adviseer een workshop van twee uur. Hierin is er tijd om de basis van fotografie en je camera te behandelen. Daarnaast gaan we buiten de geleerde theorie gelijk in de praktijk brengen. Zelf veel oefenen, daar leer je het meeste van. Waar wil jij beginnen?

Vanuit Amersfoort

De kosten van een workshop zijn €50,- per uur. In de basis worden de workshops vanuit centrum van Amersfoort gegeven. Een andere plek kan eventueel in overleg. De datum bepalen we samen, kan ook in het weekend. Minimale afname één uur.

Testimonials

Feike leert je letterlijk anders te kijken, zodat je mooiere en interessantere foto’s gaat maken. Hij gaat o.a. in op compositie en scherptediepte en legt dit duidelijk uit. Ik kan de workshop iedereen aanraden!

Neem contact op

Wat leuk dat je interesse hebt in een workshop fotografie.
Zeg hallo, en dan gaan we samen op pad!

Adres:
Amersfoort, Nederland

Tel:
+31 (0)6 252 287 53

Go top