Aanpak fotografie opdracht:

Wat zijn je wensen en of eisen? Waar gaat de fotografie voor gebruikt worden? Wat is de doelgroep en wat wil je vertellen? Zomaar een paar vragen die van belang zijn voor mij om als fotograaf het juiste werk te kunnen aanleveren.

Mijn aanpak: ik werk graag met een briefing per email vooraf maar ook een intake gesprek per telefoon of face-to-face is mogelijk. Aan de hand van de briefing kan ik een offerte opstellen. Hierin vermeld ik duidelijk de kostenposten en gebruikersrechten. Een offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Voor mijn opdrachten gebruik ik professionele apparatuur van Canon. Ik heb een Canon 5D mark III en een reeks aan professionele lenzen. Al mijn werk kan ik in hoge resolutie (300dpi) en in groot formaat (A2) opleveren. Maar ook voor web en social media gebruik kan ik de bestanden geoptimaliseerd aanleveren.

Het liefst werk ik met bestaand licht, dat geeft het mooiste en echt resultaat. Indien een opdracht een flitsers/studio verlichting vereist, kan ik hiervoor makkelijk een studio regelen. Wil je meer weten? Aarzel niet en neem direct contact op.

Ik heb werk gemaakt voor:

Mijn naam is Feike Faase.
Fotografie is voor mij het vangen van sfeer, passie en karakter in beeld.

Lees meer over mij

Neem contact met mij op

Heb je een goed idee of vragen?
Zeg hallo, misschien kunnen we samen werken!