Bruidsfotografie – journalistieke reportage

Door vrienden werd ik in 2012 gevraagd hun bruiloft vast te leggen. Zij wilden geen standaard bruidsfoto’s, maar hadden vooral de wens de dag vast te leggen in mooie, spontane foto’s. Omdat hun bruiloft op een mooie buitenlocatie werd gehouden was ik die dag helemaal in mijn element en heb ik een mooie registratie van hun speciale dag gemaakt. Hierdoor was ik geïnspireerd en volgden meer leuke opdrachten voor bruiloften door het hele land.

Ongezien op de beste plek

Met mijn oog voor detail, licht en het ‘ pakken’ van de bijzondere momenten zorg ik voor een onvergetelijke registratie van jullie bruiloft. Terwijl jullie genieten en beleven ben ik voortdurend op zoek naar de platen die het verhaal van die mooie dag vertellen. Natuurlijk kunnen de mooiste foto’s in de vorm van een fotoboek worden samengevat.

Willen jullie dat ik er de gehele dag bij ben of wil je een registratie van een deel van de dag? Alles is bespreekbaar. Ik overleg graag met jullie wat de mogelijkheden zijn en verzorg graag een passende offerte.

Portfolio

Neem contact met mij op

Heb je een goed idee of vragen?
Zeg hallo, misschien kunnen we samen werken!