Fotografie is mijn passie

Mijn naam is Feike Faase en ik ben professioneel fotograaf. Ik woon en werk vanuit Amersfoort. In 2008 studeerde ik af aan de Fotoacademie Amsterdam en sindsdien werk ik voornamelijk als reportage- en bedrijfsfotograaf. Maar ook voor redactioneel portretfotografie of workshops (individueel of als groep) kun je bij mij terecht.

Fotografie is voor mij het vangen van sfeer, passie en karakter in beeld. Door aandachtig observeren, raak ik geïnspireerd en die inspiratie vertaal ik naar unieke verhalen in beeld.

Ik werk met een Canon 5D mark III en een reeks aan professionele lenzen. Al mijn foto’s lever ik aan in iedere gewenste resolutie: van 300dpi en A2-formaat tot beelden die gebruikt worden voor online media.

Het liefste werk ik met bestaand licht, omdat dat het mooiste en meest echte resultaat geeft. Indien een opdracht een flitser of studioverlichting vereist, dan heb ik een studio tot mijn beschikking.

Reportagefotografie is eigenlijk
ongezien op de beste plek staan!

– Feike Faase

Mijn inspiratie:

Trent Parke - inspiratie Feike Faase

Trent Parke

Steve Mccurrry - inspiratie Feike Faase

Steve Mccurry

Henry Cartier Bresson - inspiratie Feike Faase

Henry Cartier Bresson

Constatine Manos - inspiratie Feike Faase

Constatine Manos

Neem contact met mij op

Heb je een goed idee of vragen?
Zeg hallo, misschien kunnen we samen werken!