Fotografie is
mijn passie

Mijn naam is Feike Faase.
Fotografie is voor mij het vangen
van sfeer, passie en karakter in beeld.

Fotograaf uit Amersfoort

Ik ben professioneel fotograaf en ik woon en werk vanuit Amersfoort. In 2008 studeerde ik af aan de Fotoacademie Amsterdam en sindsdien werk ik voornamelijk als reportage- en bedrijfsfotograaf. Maar ook voor redactioneel portretfotografie of workshops(individueel of als groep) kun je bij mij terecht.

Aanpak fotografie opdracht

Briefing

ik werk graag met een briefing per email vooraf maar ook een intake gesprek per telefoon of face-to-face is mogelijk.

Offerte

Aan de hand van de briefing kan ik een offerte opstellen. Een offerte aanvraag is geheel vrijblijvend. Hierin vermeld ik duidelijk de kostenposten en gebruikersrechten.

Vraag een offerte aan

Wat zijn je wensen en of eisen? Waar gaat de fotografie voor gebruikt worden? Wat is de doelgroep en wat wil je vertellen?

Mijn camera

Voor mijn opdrachten gebruik ik professionele apparatuur van Canon. Ik heb een Canon 5D mark IV en een reeks aan professionele lenzen.

Opleveren foto's

Al mijn werk lever ik, digitaal, in hoge resolutie (300dpi) op. Maar ook voor web en social media gebruik kan ik de bestanden geoptimaliseerd aanleveren.

Mooi licht

Het liefst werk ik met bestaand licht, dat geeft het mooiste en echt resultaat. Indien een opdracht een flitsers/studio verlichting vereist, kan ik hiervoor makkelijk een studio regelen.