Schrijf je nu in voor een Privé Workshop Fotografie

Leer anders kijken

Je hebt een prachtige camera maar geen idee waar al die knopjes voor zijn. Zoveel opties dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Door simpele uitleg en oefeningen leer je alle opties kennen. De mooiste gebouwen rusten op een stevige fundering. Ook fotografie staat met een solide opbouw.

Samen gaan we op pad
met jouw eigen camera!

Ik laat je praktisch zien hoe je sterkere foto’s maakt. Één op één zorgt ervoor dat jij écht leert wat je wilt leren. Geen wachttijd en helemaal op je eigen niveau.
Waar wil jij beginnen?

Al meer dan 250 gingen je voor

Voor de beginnende en gevorderde fotograaf. Leer de basis van fotografie en van je eigen camera. Laat je inspireren om mooiere beelden te maken.

Waar wil jij beginnen?

Startpunt Amersfoort centrum. Ik adviseer een workshop van twee uur. Hierin is er tijd om de basis van fotografie en je camera te behandelen. Daarnaast gaan we buiten de geleerde theorie gelijk in de praktijk brengen. Zelf veel oefenen, daar leer je het meeste van.

Meer informatie

De kosten

De kosten van de workshop zijn € 60,- per uur. Kom je liever met z’n tweeën? Kosten € 90,- per uur.

Stadswandeling

De workshop is meestal in de vorm van een stadswandeling. Veel buiten spelen en oefenen.

Wat andere vinden:

Ik heb een super privé workshop bij je gehad. Je hebt mij eerst alles over mijn camera geleerd en toen laten zien hoe je met anders kijken mooie foto's kan maken. In één woord TOP! Ik zou iedereen deze privé workshop aanraden!
Celeste Meijer
Wat ik fijn vond aan de workshop van Feike was dat het niet bleef bij kleine tips per opdracht, maar dat hij lette op zowel positieve als negatieve patronen van je bij het fotograferen en je daar bewust van maakte. Hierdoor kan je met kleine aanpassingen grote stappen maken om je foto's te verbeteren. Na deze workshop ben ik me bewust geworden waar ik op moet letten en ook welke soort fotografie mij ligt.
Guiselaine Capella
Bij de aanschaf van camera al goed advies gekregen wat voor mijn wensen een goede camera zou zijn. Vervolgens een erg nuttige workshop gehad. Op een eenvoudige manier begrip gekregen voor de techniek achter fotografie. En handige tips om het verhaal dat ik wil vertellen nog beter in beeld te krijgen. Een workshop van Feike is meer dan de moeite waard. Ik ga zeker nog een vervolg workshop doen.
Peter Voogt
Voordat ik aan de workshop begon, wist ik helemaal niets af van fotografie. Door het volgen van de workshop bij Feike ben ik meer te weten gekomen over hoe een spiegelreflex camera werkt. D.m.v. van praktijkopdrachten leer je al snel met licht en compositie te oefenen. Ik kan de workshop iedereen aanraden.
P. Postma
De workshop 'Anders kijken' van Feike heeft mij écht geleerd anders door mijn camera te kijken! Het was erg leuk om in een groep door Amersfoort te struinen en samen te zoeken naar de beste foto. Feike nam de tijd voor iedereen en gaf op een heel relaxte manier goede tips, waar je als beginner echt wat mee kan. Ik merk dat ik nu veel bewuster foto's maak, waardoor ze veel mooier zijn.
Karin Groendijk
Wat ik al vrij snel merkte dat het maken van een mooi plaatje met de tips van Feike makkelijker ging, maar dat je dit niet even in een ochtendje kon leren. Het allerleukste was dat wij constant feedback kregen op de net geschoten plaatjes. Ik vond het heel erg leuk.
Peter Mans
Een aanrader voor iedereen die graag fotografeert en graag iets meer wil dan standaardkiekjes. Door de opdrachten ben je gericht bezig waardoor je de camera en de basis principes van fotografie leert kennen. Hierna is fotograferen makkelijker en nog veel leuker! Met mooiere foto’s als resultaat.?
Sander Vredeveld
Elke vakantie ben ik blij dat ik deze workshop gevolgd heb.
Karlijn van Leijden
Fotografie is vooral een manier van kijken. Dat is wat Feike je leert en wat je met zijn opdrachten in de praktijk brengt. Hij leert je om naar je eigen werk te kijken en jezelf op basis daarvan te verbeteren. Erg leuk en heel leerzaam.
Anja Zijlstra